Preguntes Freqüents

A través del nostre telèfon d’atenció al client, 900 62 20 20. Si ho prefereixes, pots deixar-nos les teues dades a través del formulari del nostre web i et telefonarem en l’horari que ens indiques. En els dos casos t’assistirem perquè la contractació es duga a terme de la manera més senzilla i ràpida possible. A més, una vegada s’haja completat aquest primer procés, t’anirem informant de l’estat de la tramitació mitjançant SMS.

La nostra cobertura mòbil és la mateixa que la de l’operador Yoigo i, a més, comptem amb el reforç de la xarxa d‘Orange, per la qual cosa disposaràs de senyal de veu i dades en el 99% del territori nacional.

Com preferisques. Tens l’opció de triar un número nou o bé conservar el de sempre tramitant una portabilitat.

Les portabilitats es tramiten en un termini de 48/72 hores hàbils. Des d’aproop t’informarem de la data prevista per al canvi d’operador. I una vegada arribe el moment indicat, només hauràs d’introduir la targeta SIM d’aproop en el telèfon mòbil seguint les instruccions de la carta de benvinguda.

No, en aproop no hi ha permanència.

No necessàriament. El dia de la portabilitat, deixaràs de tindre servei amb l’antic operador i només hauràs d’inserir el SIM per a començar a navegar. Aquest canvi té lloc de matinada (entre les 02.00 i les 06.00 hores) perquè t’afecte en la menor mesura possible.

Les causes poden ser diverses:

  • Dades incorrectes.
  • La persona que sol·licita la portabilitat no és el titular de la línia.
  • Factures impagades amb l’operador anterior de telefonia.
  • La línia ha sigut donada de baixa per l’anterior operador.

Si t’han rebutjat la portabilitat a aproop, posa’t en contacte amb nosaltres perquè t’informem de la causa i puguem resoldre el problema.

El nostre número d’atenció al client és el 900 62 20 20.

Si, tenim botigues propies i distribuïdors amb botiga física.

T’atenem de dilluns a divendres de 09.00 a 20.00 hores.

T’atenem de dilluns a divendres de 09.00 a 20.00 hores, i dissabtes de 10.00 a 14.00 hores.

Telefona al 900 62 20 20 o escriu-nos a atencioalclient@aprooptelecom.com perquè bloquegem la SIM i en sol·licitem un duplicat.

Sí, les nostres targetes SIM s’envien encunyades perquè pugues seleccionar la grandària que s’ajuste al teu model de telèfon mòbil: mini-SIM, micro-SIM o nano-SIM.

En un termini de 48 hores hàbils des de la formalització del contracte. L’enviament el fem a través d‘una empresa de missatgeria.

Són dos codis que hi ha impresos en la targeta SIM. El PIN és el que has d’introduir cada vegada que encengues el telèfon mòbil. Nosaltres hem assignat un PIN a la teua targeta SIM, però pots canviar-lo a través del menú del telèfon mòbil. Si oblidares el codi PIN i l’introduïres de manera errònia tres vegades, la targeta SIM es bloquejaria i et sol·licitaria el codi PUK.

Pots sol·licitar el codi PUK a través del telèfon d’atenció al client, 900 62 20 20.

Sí, la SIM d’aproop s’envia preactiva. En inserir-la en el telèfon mòbil, rebràs un SMS amb l’APN. Només has de fer clic a “Guardar” i ja podràs començar a telefonar i navegar. Si no fos així, només has d’accedir a la configuració de dades del teu mòbil i entrar a APN . Un cop dins, has de deixar buits els camps de nom d’usuari i contrasenya i completar APN: internet.

No, totes les nostres tarifes són de contracte.

Si vols accedir per primera vegada a l’àrea de client, has de registrar-te i configurar el compte. Fes clic en Àrea client, polsa “Registra’t” i introdueix el NIF, el NIE o el CIF i una adreça electrònica. Rebràs un correu electrònic de confirmació per a activar el compte i configurar la contrasenya. Torna a Àrea client, introdueix les dades d’accés i gaudeix del teu espai personal a aproop!.

Assegura’t que el NIF/NIE/CIF i l’adreça electrònica siguen els mateixos que vas proporcionar en subscriure el contracte. En cas que el problema persistisca, per favor, telefona al 900 62 20 20 perquè t’ajudem a configurar el compte.

Des de l’àrea de client podràs consultar les factures i els consums, actualitzar les dades personals, canviar de compte bancari i/o fer gestions com ara el canvi de titular d’un servei.

Fes clic en “He oblidat la contrasenya” i introdueix el número del teu document identificatiu i l’adreça electrònica que vas utilitzar per a registrar-te. Polsa “Recuperar” i rebràs un correu electrònic per a canviar de contrasenya.

En aquests moments no és possible accedir a l’àrea de client a través de l’app d’aproop!, estem treballant per a llançar-ne una nova versió per a dispositius mòbils pròximament.

Sí. Actualment s’estableix una permanència de 12 mesos en tarifes de fibra + fix, i una permanència de 3 mesos en pacs de fibra + fix + mòbil individual/compartit.

La fibra d’aproop té cobertura nacional; no obstant això, és possible que en algunes localitats no disposem d’abast. Per a comprovar si la nostra fibra arriba a la teua localitat, posa’t en contacte amb nosaltres.

Depén de la tarifa de fibra que selecciones i del tipus d’accés que arribe al teu domicili. Pots triar entre una velocitat de 100, 300 o 600 Mbps, sempre simètrics i depenent segons cobertura geogràfica.

Sí. No has de pagar res, te’l deixem en cessió. Si decideixes donar-te de baixa, pots tornar-nos-el o quedar-te’l per 150,00 euros (incloent-hi l’IVA), com preferisques.

 

El cost d’instal·lació és de 150 euros. Però tens la possibilitat de que siga 100% gratuït, amb una permanència de 12 mesos.

 

Per descomptat, les nostres tarifes de fibra inclouen la quota de línia.

 

La instal·lació inclou router wifi, configuració, cablejat, accessoris i desplaçament i instal·lació en el domicili del client.

 

El procés d’activació de la fibra d’aproop té un termini màxim de 30 dies, encara que l’habitual és que es duga a terme en una setmane. Et mantindrem informat de cada un dels passos que cal seguir, així com de l’estat de la tramitació.

 

Sí, inclou telèfon fix sense cost addicional amb telefonades il·limitades a fixos nacionals i 60 minuts a mòbils en el territori nacional. Superats els límits de telefonades a mòbil des d’un telèfon fix, les telefonades es facturaran a 24,20 ct./min més l’establiment de telefonada a 20 ct.

 

Sí. Si així ho desitges, mantindràs el mateix número de telèfon.

Aquestes tarifes inclouen telefonades il·limitades i dades compartides entre línies associades a la tarifa (màxim 3 línies). Això vol dir que totes les línies associades comptaran amb telefonades il·limitades a mòbils i fixos nacionals. Els gigues de la tarifa que hages contractat es repartiran entre les línies associades. Tin en compte que el consum total de gigues per a totes serà el que incloga la tarifa contractada.

Clar, pots canviar-te de tarifa en qualsevol moment. Telefona al 900 62 20 20 o escriu-nos a través de les nostres xarxes socials perquè tramitem la sol·licitud.

No, mai. Et reduirem la velocitat perquè pugues continuar navegant sense cost addicional fins que es renove la teua tarifa.

 

Sí. Si tens una tarifa de minuts limitats, se’t facturarà cada minut extra segons la tarifa vigent (3,63 cèntims/minut incloent-hi l’IVA, amb un establiment de telefonada de 18,15 cèntims/minut incloent-hi l’IVA.

El cicle de facturació en aproop coincideix amb el mes natural i s’efectua de manera anticipada.

Sí, les nostres tarifes mòbils amb dades permeten fer VoIP i tethering.

No, en aquests moments els nostres gigues no són acumulables.

Sí, si esgotes els gigues, pots contractar els nostres bons de dades addicionals per a continuar navegant a alta velocitat: 500 Mb per 1,90 €, 1 Gb per 2,90 €, 3 Gb per 4,90 € o 5 Gb per 5,90 €.

No, en aquests moments no és possible limitar el consum.

Sí, clar. Telefona al 900 62 20 20 i t’informarem sobre com fer-ho.

Si vols tramitar una portabilitat a un altre operador, no cal que et dones de baixa, aquest procés es fa automàticament. En cas que vulgues donar de baixa una línia, posa’t en contacte amb nosaltres perquè t’enviem el document de desistiment del contracte.

Pots consultar el consum accedint a Àrea client.

A partir d’ara t’enviarem la factura mensual via correu electrònic perquè la tingues sempre a mà. A més, podràs consultar-les des d’Àrea client.

Has de sol·licitar-lo telefonant al número d’atenció al client900 62 20 20, o posant-te en contacte amb nosaltres a través del correu atencioalclient@aprooptelecom.com.

Si ja estàs a l’estranger, pots telefonar al +34 960 25 36 28 des d’un altre terminal.

Per defecte, totes les nostres línies tenen el roaming desactivat. Si alguna vegada ens has sol·licitat activar-lo, posa’t en contacte amb nosaltres perquè el tornem a desactivar.

El roaming és el servei que ens permet usar la línia mòbil a l’estranger, i en funció del país on ens trobem aquest ús pot tindre una despesa addicional. En canvi, les telefonades internacionals són aquelles que fem des del nostre país d’origen a un número telefònic d’un altre país.

Aquests són els països on podràs utilitzar la tarifa mòbil com si estigueres a Espanya: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia (incloent-hi les illes Aland), França (incloent-hi Martinica, Guadalupe, Saint-Martin, la Guaiana Francesa, la Reunió i Mayotte), Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia i Ciutat del Vaticà, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, els Països Baixos, Polònia, Portugal (incloent-hi Madeira i les Açores), el Regne Unit (incloent-hi Gibraltar), República Txeca, Romania, Suècia i Xipre.

Algun dubte? Et cridem?
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com