T'informem gratis sense compromís!

Ajuda

Altres Dubtes

Què són el PIN i el PUK?
Són dos codis que hi ha impresos en la targeta SIM. El PIN és el que has d’introduir cada vegada que encengues el telèfon mòbil. Nosaltres hem assignat un PIN a la teua targeta SIM, però pots canviar-lo a través del menú del telèfon mòbil. Si oblidares el codi PIN i l’introduïres de manera errònia tres vegades, la targeta SIM es bloquejaria i et sol·licitaria el codi PUK.

He perdut el número PUK: què faig?
Pots sol·licitar el codi PUK a través del telèfon d’atenció al client, 1420.

Tinc una tarifa mòbil d’aproop, però vull canviar-me a una altra. Puc fer-ho?
Clar, pots canviar-te de tarifa en qualsevol moment. Telefona al 1420 perquè tramitem la sol·licitud.

Aproop em cobrarà si esgote els gigues de la meua tarifa mòbil?
No, mai. Et reduirem la velocitat perquè pugues continuar navegant sense cost addicional fins que es renove la teua tarifa.

I si excedisc els meus minuts?
Sí. Si tens una tarifa de minuts limitats, se’t facturarà cada minut extra segons la tarifa vigent (3,63 cèntims/minut incloent-hi l’IVA, amb un establiment de telefonada de 18,15 cèntims/minut incloent-hi l’IVA.

Puc compartir la connexió de dades de la meua línia mòbil?
Sí, les nostres tarifes mòbils amb dades permeten fer VoIP i tethering.

Els gigues s’acumulen?
No, en aquests moments els nostres gigues no són acumulables.

Hi ha bons de dades disponibles?
Sí, si esgotes els gigues, pots contractar els nostres bons de dades addicionals per a continuar navegant a alta velocitat. Telefona al 1420 i t’informarem sobre com activar-los.

Puc limitar el meu consum de dades?
No, en aquests moments no és possible limitar el consum.

Puc canviar el titular de la meua línia?
Sí, clar. Telefona al 1420 i t’informarem sobre com fer-ho.

On puc consultar el consum?
Pots consultar el consum accedint a Àrea client.

He perdut el mòbil: què puc fer per a bloquejar la targeta SIM?
Telefona al 1420 o escriu-nos a atencioalclient@aprooptelecom.com perquè bloquegem la SIM i en sol·licitem un duplicat.

Àrea Client

Per a què serveix l’àrea de client?
Des de l’àrea de client podràs consultar les factures i els consums, actualitzar les dades personals, canviar de compte bancari i/o fer gestions com ara el canvi de titular d’un servei.

Com puc accedir a l’àrea de client?
Si vols accedir per primera vegada a l’àrea de client, has de registrar-te i configurar el compte. Fes clic en Àrea client, polsa “Registra’t” i introdueix el NIF, el NIE o el CIF i una adreça electrònica. Rebràs un correu electrònic de confirmació per a activar el compte i configurar la contrasenya. Torna a Àrea client, introdueix les dades d’accés i gaudeix del teu espai personal a aproop!.

He intentat registrar-me, però el sistema m’indica que les dades són incorrectes, què puc fer?
Assegura’t que el NIF/NIE/CIF i l’adreça electrònica siguen els mateixos que vas proporcionar en subscriure el contracte. En cas que el problema persistisca, per favor, telefona al 1420 perquè t’ajudem a configurar el compte.

No recorde la meua contrasenya d’accés a l’area de client, què faig?
Fes clic en “He oblidat la contrasenya” i introdueix el número del teu document identificatiu i l’adreça electrònica que vas utilitzar per a registrar-te. Polsa “Recuperar” i rebràs un correu electrònic per a canviar de contrasenya.

Documentació

La documentació necessària per tramitar l’alta és:

– Una còpia de les dues cares del DNI/NIE.

L’enviament de la documentació es realitza al correu de l’agent que fa la venda i al seu torn este envia el contracte per sms o correu electrònic per a la seua firma.

Procés de contractació

Alta per web o call center

Pots contractar el nostre servei de fibra a la nostra web (fent clic ací) o cridant al 1420 (opciò 1). Durant el procés d’alta necessitarem que ens facilites tota la documentació (cal enviar una còpia de les dues cares del DNI a comercial@aprooptelecom.com o a l’agent que faça la venda). Un tècnic anirà a casa i et deixarà el servei funcionant. Si has contractat un pack amb mòbil, la SIM associada al pack es farà l’enviament per missatger i s’activarà quan siga entregada. En cas de portabilitat del teu número, tindràs la línia activada en les properes 48 hores hàbils després de rebre la SIM.

Alta per distribuïdor

Si has tramitat l’alta en un dels nostres distribuïdors i has proporcionat tota la documentació, rebràs el contracte signat. En les properes 24h hàbils, un agent et cridarà per concertar dia i hora amb un tècnic i fer la instal·lació i deixar el servei funcionant a casa teua. Si has contractat un pack amb mòbil, la SIM associada al pack es farà l’enviament per missatger i s’activarà quan siga entregada. En cas de portabilitat del teu número, tindràs la línia activada en les properes 48 hores hàbils després de rebre la SIM.

Com puc contractar els serveis de telefonia d’aproop?
A través del nostre telèfon d’atenció al client, 1420. Si ho prefereixes, pots deixar-nos les teues dades a través del formulari del nostre web i et telefonarem en l’horari que ens indiques. En els dos casos t’assistirem perquè la contractació es duga a terme de la manera més senzilla i ràpida possible. A més, una vegada s’haja completat aquest primer procés, t’anirem informant de l’estat de la tramitació mitjançant SMS.

Pots contractar el nostre servei de telefonia mòbil a la nostra web (fent clic ací ) o cridant al 1420. Durant el procés d’alta, necessitarem que ens facilites tota la documentació (cal enviar una còpia de les dues cares del DNI a comercial@aprooptelecom.com o al agent que faça la venda) i signar el contracte que s’enviarà per sms o correu electrònic. Una vegada s’haja tramitat l’alta i rebut la SIM, s’activarà la linea nova o en cas de portabilitat del teu número, tindràs la línia activada en les properes 48 hores hàbils.

Cobertura de fibra
aproop! té acords amb diversos operadors de fibra òptica com Masmóvil per comercialitzar les seues infraestructures de fibra òptica directa o indirecta. Això ens permet oferir cobertura de fibra òptica de 300 Mbps, 600 Mbps o 1000 Mbps a pràcticament el 100 % del territori valencià.

No m’arriba bé el wifi a tota la casa. Què puc fer?
Si tens problemes amb el Wi-Fi, crida’ns. De vegades només canviant la configuració dels canals que fa servir el router per un de menys congestionat és suficient. Si no, els nostres tècnics miraran de configurar altres paràmetres per tal de millorar la velocitat del teu Wi-Fi. Si el problema és la cobertura degut a les característiques del teu habitatge, et podem recomanar algun extensor de cobertura Wi-Fi.

Televisió

Com contractar AGILE TV
Si no tens fibra d’Aproop, pots contractar la fibra i Agile TV a través de la nostra web, cridant al 1420 o a través d’un distribuïdor. Si ja tens fibra d’Aproop, crida al 1420 per contractar el servei d’Agile TV.

Quin cost té
El servei d’Agile TV té un cost de 0€ els primers 3 mesos i 8€/mes després.

Quina permanència té
El servei d’Agile TV té una permanència de 12 mesos.

Requeriments de contractació
Per contractar el servei d’Agile TV hauràs de tenir una Fibra d’Aproop. Si no en tens, contracta la Fibra i afegeix Agile TV en la teua comanda.

Requeriments del teu televisor
El televisor ha de tenir una entrada per cable HDMI. En cas que no en tingua, hauràs d’adquirir un adaptador d’HDMI per connectar-lo a l’entrada que tinga disponible el televisor.

Vull adquirir més unitats de TV Box 4K

Pots adquirir fins a 4 TV BOX 4K. Una vegada tingues funcionant el primer TV BOX 4K, podràs contractar la resta de TV BOX 4K cridant al 1420.

Quan podràs gaudir del servei?
Una vegada que disposes del servei de Fibra, t’enviarem en un termini màxim de 72 hores laborables el TV BOX 4K a l’adreça que ens hages indicat.

Com canviar l’adreça d’enviament?
Crida al 1420, espera, opció 3.

Incidència amb l’entrega

Crida al 1420, espera, opció 3.

Què inclou la caixa
La caixa inclou el TV BOX 4K, el comandament amb les piles, el cable d’alimentació i els cables HDMI i de xarxa.

Com connectar-ho a la televisió?
Connectar el TV BOX 4K és molt senzill. Mira aquest vídeo explicatiu fent clic ací.

Puc utilitzar el wifi?
Et recomanem que connectes el TV BOX 4K a la xarxa a través del cable que inclou la caixa. Si no tens possibilitat de fer-ho, podràs connectar-lo a través del wifi.

Puc veure la TDT sense cable d’antena?
Et recomanem que connectes sempre el cable d’antena, ja que alguns canals no retransmeten en streaming. Si no tens possibilitat de fer-ho, pots activar la funció de streaming des del teu TV BOX 4K a CONFIGURACIÓ > CANVI DE PERFIL > GESTIÓ CANALS > STREAMING

Configurar servei AGILE TV
És ben fàcil! Mira aquest vídeo explicatiu fent clic ací.

Modificar correu electrònic d’usuari
Pots modificar el teu correu electrònic des de l’app (mira aquest vídeo explicatiu fent clic ací o crida al 1420)

És imprescindible un compte gmail?
No. És recomanable que el tingues per accedir al Play Store d’android TV i poder veure tot el contingut que t’ofereixen les apps. Les funcionalitats de TDT no estan lligades al Play Store d’Android TV.

Què pots fer amb AGILE TV?
Mira la TDT com vulgues; Grava, accedeix als darrers 7 dies, atura i inicia el programa quan vulgues. Accedeix a les plataformes digitals de moda i a milers d’apps a través d’Android TV. A més Agile TV, és multidispositiu gràcies a la funció de Google Cast i de la pròpia app d’Agile TV.

Continguts externs/apps
A través del menú Aplicacions pots descarregar-te les apps disponibles a Play Store d’Android TV. Certes apps poden no aparèixer per raons de restriccions comercials que apliquen aquests propietaris d’apps a tercers.

Des de quants dispositius a l’hora puc veure-ho?
Pots contractar fins a 4 TV BOX 4K vinculats a la teua Fibra.

Com enviar contingut desde la taulet tàctil o mòbil a la televisió?
Amb Agile TV tens l’opció de Google Cast, on pots enviar vídeos o fotografies al TV BOX 4k i veure’ls a la teua televisió.

Com veure la TV3 al territori valencià?
Hauràs d’activar la funció Streaming del teu TV BOX 4K a CONFIGURACIÓ > CANVIA PERFIL > GESTIÓ CANALS > STREAMING

Ús d’AGILE TV fora de casa/app
Pots veure el contingut del teu TV BOX 4K (com els canals o les teues gravacions) a través de l’app d’Agile TV; pots veure en aquest vídeo com configurar la teva app fent clic ací. Si ho prefereixes, també et pots endur el TV BOX 4K a una altra casa en tot el territori espanyol (recorda que has de tenir connexió de banda ampla per poder gaudir dels continguts).

Com puc donar-me de baixa?
Pots donar-te de baixa cridant al 1420. Si la teua alta està lligada a una promoció, consulta les condicions de permanència.

Quines penalitzacions hi ha?
Si et dones de baixa abans dels 12 mesos de la data d’activació de la subscripció d’Agile TV, s’aplicaran els càrrecs corresponents per incompliment de les condicions de contractació (revisa les condicions ací). Recorda que hauràs de retornar el TV BOX 4K amb els accessoris; en cas contrari s’aplicarà el càrrec corresponent per la no devolució de l’equip.

Què passa amb la meua fibra associada?
Si has adquirit Agile TV vinculada a una promoció i ja eres client de Fibra d’Aproop, la teua fibra tindrà també una permanència de 12 mesos.

Com retornar el TV BOX 4K?
Quan et dones de baixa del servei, un missatger passarà a recollir el teu TV BOX 4K. L’hauràs de dipositar dins de la caixa juntament amb els accessoris.

Facturació

Pagar una factura retornada pel banc o impagada:
Si tens una factura impagada, pots pagar-la mitjançant l’enllaç que rebràs per SMS i/o email amb targeta Visa o MasterCard de crèdito o dèbit. Si tens qualsevol dubte pots cridar-nos al 1420.

Quan passeu el càrrec al banc?
El càrrec al teu banc es passa entre el dia 1 i el 10 de cada mes en el mes en curs. En el cas d’efectuar una alta, la quota a aplicar és la proporcionalitat del mes que has gaudit del servei (des del dia que s’activa fins a finals de mes). El consum disponible de dades i minuts seran els complets de la tarifa, sense aplicar cap proporcionalitat.

Els cicles de facturació van del primer dia de cada de mes fins a l’últim d’aquell mes.

Altres Gestions

Si desitges fer un canvi de titular, pots fer la sol·licitud cridant a Atenció al Client al 1420 (opció 3) o enviant un email a atencioalclient@aproopteleom.com. També podràs sol·licitar el document de canvi de titular des de l’àrea de client. Una vegada rebuda la petició, et facilitarem per correu electrònic els documents pertinents (canvi de titular i SEPA), que hauràs d’emplenar i retornar a atencioalclient@aproopteleom.com junt amb una còpia del DNI del titular actual com del nou titular.

Una vegada ja gaudeixes dels serveis d’aproop!, posa’t en contacte amb el teu antic operador per veure si tens encara algún producte actiu amb ells que calga donar de baixa.

Normalment, si et dones d’alta a internet (FIBRA o ADSL) és una nova instal·lació i caldrà donar de baixa l’antic operador. Pel que fa al mòbil i fix, el procés és de portabilitat i, per tant si l’altre operador no ho requereix, no has de fer res; nosaltres ens encarreguem de tot.

Pots cancel·lar el procés de portabilitat de mòbil cridant al 142 0(opciò 3) abans de les 13:30 hores del següent dia hàbil en què has realitzat l’activació. Si ens ho indiques més tard, la portabilitat ja no es podrà cancel·lar.

Crida’ns al 1420 i te l’enviem a casa la SIM. També has d’omplir el document de duplicat, solicita’l a atencioalclient@aprooptelecom.com, i entrega’l junt amb la còpia el DIN del titular de la línia. Aquest servei té un cost de 12€.

Les teues dades personals seran incloses en un fitxer del qual és responsable APROOP. El fitxer garanteix la confidencialitat de les dades. Pots exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i/o oposició previstos per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de Desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal. Quant a les dades de targeta de pagament, tant el procés d’alta com la teva zona privada utilitzen un certificat de seguretat que garanteix la confidencialitat de les comunicacions. La informació viatja encriptada per un canal segur. Tota aquesta informació l’emmagatzemem en una base de dades que compleix la normativa legal vigent. Si inicialment vares dir que sí, però has canviat d’opinió i no vols rebre informació per la nostra banda, envia’ns un e-mail amb les teues dades a protecciodedades@aprooptelecom.com o crida gratis al 1420 per sol·licitar-ho.

No trobe la solució als meus dubtes

Servei d’atenció al client i comercial
Podeu contactar-nos gratüitament al 1420 o al 900 62 20 20 de dilluns a divendres de 9.00h a 20.00h i dissabtes de 10:00h a 14:00h i les 24h al web www.aprooptelecom.com a través de l’àrea client i al correu atencioalclient@aprooptelecom.com

Servei d’Atenció Tècnica

Podeu contactar-nos a qualsevol hora del dia cridant gratuïtament al 1420 o escrivint al correu atenciotecnica@aprooptelecom.com.
 

Xarxes socials:
Facebook, Twitter, Instagram, YouTube

* L’enviament d’un correu electrònic implica l’acceptació de la Política de Privacitat

Algun dubte? Et cridem?
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com

Deixa’ns les teues dades per gaudir d'un 10% de descompte
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com

Deixa’ns les teues dades per participar
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com