T'informem gratis sense compromís!

5 avantatges de tindre fibra i mòbil amb la mateixa companyia

5 avantatges de tindre fibra i mòbil amb la mateixa companyia

Tot i que contractar fibra i mòbil amb la mateixa companyia sembla el més lògic, sovint és fàcil trobar a persones que tenen aquests serveis amb diferents companyies, bé per aprofitar una oferta concreta d’un dels serveis o bé per una fidelitat d’anys amb una de les operadores, però en qualsevol cas açò no sol portar més que desavantatges.

És el teu cas? Doncs en aquest article t’explicarem per què és millor tindre els dos serveis amb una sola telecom, i ho farem amb cinc arguments de pes.

Anem enllà!

Per què t’interessa tindre fibra i mòbil amb una sola companyia

1- Tot en una mateixa factura 

Si tens fibra i mòbil amb la mateixa companyia, també tens una sola factura per a aquests serveis. Això, lluny de ser una mera comoditat –que també-, t’ajuda a administrar millor la teua economía personal.

Recordes allò que sol ocorrer sempre a final de mes, quan no saps què t’has gastat en què? Si tens clar quin és l’import total que pagues per fibra i mòbil cada mes i pots visualitzar-ho en un sol rebut ja no has d’anar sumant, que moltes vegades se t’oblida i després venen els esglais (i ho saps).

2- Més econòmic 

Si tindre tot en una sola factura t’ajuda a administrar-te millor, estar amb una sola companyia de telefonia i Internet cuida la teua economia, directament. Sempre t’eixirà millor contractar els dos serveis amb una mateixa operadora, perquè normalment trobaràs paquets combinats amb un preu ben equilibrat.

Ja coneixes el nostre lema: a prop de la teua butxaca. I no ho diem perquè sí. Volem que gaudisques de preus de categoria i per això t’oferim sempre les millors combinacions de fibra i mòbil. I amb línia de telèfon fix sense cost addicional!

Així que si estàs pensant en contractar un paquet de fibra i mòbil -o tens fibra solta amb nosaltres o només mòbil i ho vols completar amb allò que et falta-, fes una ullada en la web a les nostres tarifes de fibra i mòbil, emplena el formulari que hi trobaràs al botó “Contractar” i ens posarem en contacte amb tu el més prompte possible per a ajudar-te amb el procés de portabilitat. Si ho prefereixes també pots cridar al 900622020 per a que et guiem en tot el procés.

3- Un únic servei d’atenció al client 

De veritat que et mola cridar a diferents companyies quan tens algún dubte sobre el servei o vols consultar el que siga? Ara a la de fibra, després a la de mòbil… buff, ens fa perea només d’escriure-ho!

Si ho tens tot a la mateixa operadora sempre parlaràs amb les mateixes persones, i serà molt més fàcil i àgil resoldre els dubtes que et sorgisquen en una sola cridada.

És precís tindre que estar parlant amb uns i amb altres per a aquestes coses? Nosaltres pensem que no, i per això et recomanem tindre-ho tot amb nosaltres, que a més et donem un tracte properet properet perquè som d’ací, parlem com tu, ens tens al costat i entenem molt bé el que necessita la nostra gent.

4- Un mateix suport tècnic 

El mateix que comentavem amb l’atenció al client es podria aplicar al suport tècnic: oblida’t d’estar cridant a una companyia per a una cosa i a una altra per a la resta.

A més, el personal tècnic d’aproop! és una gràcia. Atent i molt profesional. Ja ho comprovaràs!

5- Tot a la teua àrea de client 

Si tens la fibra i el mòbil amb diferents companyies tindràs també dues àrees de client, cadascuna amb el seu usuari i clau diferenciades: doble feina i descontrol de despeses, com hem comentat més amunt.

Pel contrari, amb la fibra i el mòbil a la mateixa companyia pots consultar tota la informació dels teus serveis en un sol lloc: consums en temps real, factures, evolució de les teues despeses…

És la manera més senzilla de saber què és el que necessites en cada moment i prendre les millors decisions, com per exemple cambiar de tarifa, afegir bons de dades extra si els necessites, reduir el teu consum en cas que ho consideres necessari, etc.

Què et sembla? T’hem donat suficients i bons arguments per a que ho tingues tot recollidet a la mateixa companyia de telecomunicacions?

Si és així, crida’ns al 900622020 i t’ajudem a ser de la telecom d’ací, amb fibra i mòbil tot en un. Ja ens ho agrairàs!

Algun dubte? Et cridem?
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com

Deixa’ns les teues dades per gaudir d'un 10% de descompte
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com

Deixa’ns les teues dades per participar
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com