T'informem gratis sense compromís!

La GERMANOR d’aproop! recauda 2.000€ per al Gremi d’Artistes Fallers

La GERMANOR d'aproop! recauda 2.000€ per al Gremi d’Artistes Fallers

Després de dos anys molt difícils per al món de les Falles a causa de la pandèmia i el consegüent ajornament de la festa durant eixe periode de temps, els col·lectius relacionats amb el món de les Falles necessitaven la solidaritat i el suport de totes les valencianes i els valencians.

Conscients d’això, a aproop! telecom vam posar en marxa el passat mes de març la campanya GERMANOR, amb la intenció de visibilitzar la situació viscuda per un sector tan tradicional del territori valencià com és el faller i, a més, ajudar-lo econòmicament a afrontar el pròxim any.

La iniciativa ha consistit en el següent: per cada alta en aproop! aconseguida fins el passat 31 de març, ens vam comprometre a donar 10€ a l’associació fallera més vegades seleccionada pels nostres nous clients a la pàgina web, podent escollir entre les següents: l’Associació de Comerços d’Indumentària Valenciana (ASCIVA), el Gremi d’Artistes Fallers de València i l’Associació de Pirotècnics de la Comunitat Valenciana (PIROVAL).

Com va afirmar en el seu moment Octavi Sánchez, conseller delegat d’aquesta companyia, “volem estar al costat dels gremis que ho han passat molt malament en els últims anys, fer gala d’aquesta ‘Germanor’ que caracteritza als valencians i posar en valor eixa expressió tan nostra de tirar una mà quan fa falta”.

La GERMANOR d'aproop! recauda 2.000€ per al Gremi d’Artistes Fallers

El conseller delegat d’aproop! telecom, Octavi Sánchez (al centre), amb el Mestre Major del Gremi d’Artistes Fallers, Paco Pellicer (esquerra), i Giorgio Guillot, vicepresident de PIROVAL (dreta).

La GERMANOR ha donat els seus fruits

Una vegada finalitzat el periode de la campanya solidària, que va rebre una molt bona acollida per part dels tres col·lectius participants, ha arribat el moment de saber quina és l’associació més seleccionada pels nous clients d’aproop!, resultant escollit el Gremi d’Artistes Fallers de València, que ha rebut una donació de 2.000€ per part d’aquesta telecom com a resultat de la recaudació feta durant la campanya.

El mestre major del Gremi d’Artistes Fallers, Paco Pellicer, ha manifestat la seua alegria en conéixer el resultat i ha agraït el gest de la companyia valenciana amb el món de les Falles, valorant molt positivament l’aportació rebuda. En les seues pròpies paraules, “per al Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València és un orgull sentir-se recolzats per la societat valenciana. El fet d’haver sigut l’associació fallera més votada dins la campanya ens fa pensar que el nostre treball no passa desapercebut, i ens anima a continuar ampliant els àmbits professionals dels Artistes Fallers per tal d’aconseguir la mateixa acceptació que en el món de les Falles. Un dels propòsits del Gremi és millorar en tots els àmbits de la comunicació, i a eixe capítol serà destinada l’aportació de la campanya”.

La GERMANOR d'aproop! recauda 2.000€ per al Gremi d’Artistes Fallers

Tot i que la donació és per a una de les tres associacions participants en la campanya, Giorgio Guillot, vicepresident d’ASCIVA, ha declarat estar molt content pel desenvolupament de la campanya i ha agraït el suport que ha rebut el sector. A més, tant ell com María José Lorapresidenta de PIROVAL, han manifestat des de l’inici que qualsevol iniciativa dirigida a recolzar la tradició i cultura valencianes, així com a visibilitzar la situació dels col·lectius fallers després de la pandèmia, s’agraeix i és important participar-hi.

En definitiva, la nostra campanya Germanor ha buscat no només ajudar econòmicament a un dels col·lectius fallers que ho necessiten, sinó donar veu a tot el sector de les Falles i posar el seu granet d’arena per a ajudar a que la festa seguisca viva.

La suma econòmica aconseguida i l’abast de la campanya, amb més de mig milió de visualitzacions del seu vídeo a YouTube, donen bona mostra que l’objectiu s’ha complit.

Ara és el moment de fer GERMANOR per les comissions falleres

L’ajornament de les Falles per la pandèmia durant 2020 i 2021 també ha perjudicat les comissions falleres, raó per la qual a aproop! telecom hem creat també una acció solidària per a elles.

El seu funcionament és el següent: totes les falles que vulguen adherir-se al PLA GERMANOR per a comissions falleres rebran fins a 50 euros per cada faller o fallera de la comissió que es done d’alta en la companyia fins al 31 de gener de 2023.

D’aquesta manera, podran optar a eixa ajuda que els servirà per a autofinançar-se part de l’exercici faller 2022/2023.

En aquest sentit, el nostre conseller delegat assegura que “volem estar al costat tant dels sectors econòmics de la festa com de la seua part essencial, que són els fallers i les falleres. Som una operadora d’ací amb un model de proximitat, i la millor manera d’estar a prop de la nostra gent, cultura i llengua és donant suport a les festes i tradicions de la nostra terra”.

Algun dubte? Et cridem?
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com

Deixa’ns les teues dades per gaudir d'un 10% de descompte
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com

Deixa’ns les teues dades per participar
Prefereixes cridar-nos?

T’atendrem de dilluns a divendres de 9h a 20h i dissabtes de 10h a 14h. Si ho prefereixes, també pots enviar-nos un correu electrònic a atencioalclient@aprooptelecom.com